Home   

Klantgericht. Flexibel. Vernieuwend. 

Met de combinatie van deze eigenschappen biedt Access Business Group passende oplossingen voor de meest uiteenlopende logistieke uitdagingen. Of het nu opslag, orderproductie of distributie betreft, wereldwijd is Access Business Group uw logistieke dienstverlener.

Access Business Group is in staat een breed scala aan producten te verwerken. Efficiënt gebruik van middelen staat hierbij centraal. Jarenlange ervaring, alsmaar groeiende expertise en constante vernieuwing maken Access Business Group een deskundige, betrouwbare partner op zowel de B2B als de B2C markt. 

De hoofdvestiging van Access Business Group in Europa bevindt zich in Venlo. Vanuit dit centrale warehouse en distributiecentrum worden – in samenwerking met Seacon Logistics BV – producten gedistribueerd naar 25 Europese landen.

De kritische houding, creativiteit en flexibiliteit van het team zorgt iedere keer weer voor de juiste logistical match. Access Business Group voldoet keer op keer aan de hoge verwachtingen van haar klanten: kwaliteit, op tijd.

 

   


Taal / Language / Sprache

Nederlands
English
Deutsch