Supply Chain Services    

Inkoop, forecasting, planning en controle van de voorraad, kwaliteitsbewaking en klanten service. De activiteiten van Access Business Group gaan verder dan warehousing en orderassemblage. Hier een overzicht van onze Supply Chain diensten.

Procurement  
Met haar internationale karakter, beschikt Access Business Group over een uitgebreid netwerk van internationale leveranciers. Hierdoor is Access Business Group in staat de beste producten tegen de meest gunstige voorwaarden in te kopen.

Supply Chain Planning  
Het aanhouden van een optimale voorraad vereist veel kennis en ervaring op het gebied van forecasting, planning en controle. Access Business Group beschikt over een team van deskundigen dat hiervoor gebruik maakt van geavanceerde technieken en systemen op het gebied van voorraadbeheersing.

Technical Regulatory Affairs
Omdat binnen Europa de taal, regelgeving en gebruiksvoorschriften per land verschillen ziet Technical Regulatory Affairs er op toe dat de Amway-producten conform de wetgeving worden verkocht. Door te lobbyen bij Europese overheden zorgt Technical Regulatory Affairs voor een minimum aan beleidsmatige restricties.

Quality Assurance
De hoge eisen van de klant en de consument maken kwaliteitbewaking noodzakelijk. Preventieve en pro-actieve maatregelen zorgen ervoor dat Access Business Group haar klanten hoogwaardige producten kan garanderen.

Customer Service
Om de klant optimaal te kunnen voorzien in haar behoeften wordt de kwaliteit van de serviceverlening voortdurend getoetst. Een team van service deskundigen heeft dagelijks contact met de klant en geeft tevens input aan continue serviceverbetering.[terug]