Order Assembly   

Voor 14 Europese markten verzorgt Access Business Group de orderassemblage op consument niveau. Het geavanceerde orderpick-systeem werd speciaal voor Access Business Group ontworpen en is een combinatie van diverse high-tech assemblagetechnieken. Doordat het pick-systeem uitermate flexibel is zijn er veel mogelijkheden.

Pick-to-light  
Een van de belangrijkste elementen uit de pick-lijn is het pick-to-light systeem. Door middel van lichtsignalen wordt aangegeven welke producten gepickt dienen te worden. Deze vorm van automatisering is efficiŽnt en verkleint de kans op pick-fouten.

Automatisch pick-station  
Verhoging van de efficiŽntie bereikt Access Business Group door gebruik te maken van een volledig geautomatiseerd pick-station. Dit systeem, dat ook in de farmacie gebruikt wordt, is uitermate geschikt voor kleine, high selling-artikelen.

Check-by-weight  
Alle orders worden op gewicht gecontroleerd. Eventuele pick-fouten worden direct opgemerkt en gecorrigeerd.

Verzamelorders  
Meerdere kleine orders, bestaande uit slechts twee of drie artikelen, worden tijdens het pick-proces verzameld. In een speciaal ontworpen separeerstation krijgen deze orders vervolgens een speciale kleinverpakking voor efficiŽntere distributie.

Distributie  
Voor het verzenden van de orders wordt gebruik gemaakt van diverse externe distributeurs. Op deze manier blijft de flexibiliteit gewaarborgd en kan ook hier ingespeeld worden op de wensen en behoeften van de klant.[terug]